CAPITOLUL V Registrul național al multiplicatorilor -
← Art 31
CAPITOLUL V Registrul național al multiplicatorilor -
Art 33 →

Art. 32. -

(1) În vederea autorizării, persoanele fizice sau juridice prevăzute la art. 30 alin. (1) depun la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor o cerere-tip însoțită de documentele prevăzute la art. 35 alin. (1).

(2) Autorizația se acordă persoanelor prevăzute la art. 30 alin. (1), care dețin echipamente de multiplicare industrială ce permit realizarea tuturor proceselor de multiplicare, respectiv: multiplicare, tampografie, ambalare, precum și un dispozitiv tehnic de verificare a calității. Puneri în aplicare (1)

(3) Condițiile de autorizare se stabilesc prin decizie a directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe, după consultarea structurilor asociative ale producătorilor și multiplicatorilor.

(4) Autorizația se eliberează numai după verificarea de către Oficiul Român pentru Drepturile de Autor a condițiilor prevăzute la alin. (1)-(3).

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 25/2006 privind întărirea capacității administrative a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...