Art. III. -

(1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, Grupul Special de Protecție și Intervenție "Acvila" se reorganizează în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

(2) Atribuțiile funcționale ale Grupului Special de Protecție și Intervenție "Acvila" se preiau, cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

(3) Structura organizatorică a unității prevăzute la alin. (1) se stabilește prin ordin al ministrului administrației și internelor, la propunerea Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 20/2009 pentru modificarea art. 13 alin. (2) și (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea și funcționarea Ministerului Administrației și Internelor și pentru reorganizarea unor unități din subordinea Ministerului Administrației și Internelor. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 20/2009:
Art I
Art II
Art III
Art IV
Art V
;
se încarcă...