Art. II. -

(1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane se reorganizează în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Modificări (1)

(2) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională trece din subordinea Ministerului Administrației și Internelor în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

(3) Atribuțiile funcționale ale Agenției Naționale Antidrog, ale Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, respectiv ale Centrului de Cooperare Polițienească Internațională se preiau, cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, de către Inspectoratul General al Poliției Române. Modificări (1)

(4) Structura organizatorică a unităților prevăzute la alin. (1) și (2) se stabilește prin ordin al ministrului administrației și internelor, la propunerea Inspectorului General al Poliției Române. Modificări (1)

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 20/2009 pentru modificarea art. 13 alin. (2) și (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea și funcționarea Ministerului Administrației și Internelor și pentru reorganizarea unor unități din subordinea Ministerului Administrației și Internelor. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 20/2009:
Art I
Art II
Art III
Art IV
Art V
;
se încarcă...