Art 14 Obligațiile postfinalizare ale vânzătorului | Lege 555/2004

Acesta este un fragment din Legea nr. 555/2004 privind unele măsuri pentru privatizarea Societății Naționale a Petrolului Petrom - S.A. București. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Obligațiile postfinalizare ale vânzătorului -
Art. 14.
-

(1) Dacă, în orice moment ulterior finalizării procesului de privatizare, avut în vedere în contractul de privatizare, vânzătorul sau succesorul acestuia va dori să vândă sau să transfere către un concurent, în alte cazuri decât în situația unui transfer obligatoriu, necesar potrivit unor prevederi legale cu caracter imperativ, toate sau doar o parte din acțiunile rămase în urma procesului de privatizare, printr-o altă metodă decât în baza unei oferte publice, fie la inițiativa sa ori în urma unei oferte primite din partea unei entități active în sectorul petrolului și gazelor naturale, vânzătorul sau succesorul acestuia va oferi acțiunile mai întâi cumpărătorului, printr-o notificare în formă scrisă, iar cumpărătorul va avea dreptul de a achiziționa toate acțiunile oferite sau doar o parte din acestea, în termeni și condiții care nu vor fi mai puțin favorabile decât cele oferite respectivei terțe persoane sau oferite de aceasta din urmă.

(2) Vânzătorul sau succesorul acestuia nu va avea dreptul de a vinde sau de a transfera în alt mod respectivele acțiuni către concurent, în schimbul unui preț mai mic sau în termeni ori condiții mai favorabile decât cele oferite cumpărătorului, fără să le fi oferit, în prealabil, din nou, cumpărătorului, pe baza unei alte notificări în formă scrisă, trimisă acestuia.

Acesta este un fragment din Legea nr. 555/2004 privind unele măsuri pentru privatizarea Societății Naționale a Petrolului Petrom - S.A. București. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 555/2004:
Art 4 Condiții generale privind transferul acțiunilor
Art 5 Condiții generale privind transferul acțiunilor
Art 6 Condiții generale privind transferul acțiunilor
Art 7 Condiții generale privind transferul acțiunilor
Art 8 Prevederi fiscale
Art 9 Prevederi fiscale
Art 10 Prevederi fiscale
Art 11 Prevederi fiscale
Art 12 Prevederi fiscale
Art 13 Obligațiile postfinalizare ale vânzătorului
Art 14 Obligațiile postfinalizare ale vânzătorului
Art 15 Obligațiile postfinalizare ale vânzătorului
Art 16 Obligațiile postfinalizare ale vânzătorului
Art 17 Despăgubiri postprivatizare
Art 18 Despăgubiri postprivatizare
Art 19 Despăgubiri postprivatizare
Art 20 Despăgubiri postprivatizare
Art 21 Despăgubiri postprivatizare
Art 22 Despăgubiri postprivatizare
Art 23 Dispoziții finale
Art 24 Dispoziții finale
;
se încarcă...