CAPITOLUL II Proceduri privind accesul la dosar și deconspirarea Securității - SECȚIUNEA a 2-a Procedura de verificare a persoanelor care candidează sau ocupă unele funcții ori demnități publice -
← Art 5
CAPITOLUL II Proceduri privind accesul la dosar și deconspirarea Securității - SECȚIUNEA a 3-a Dispoziții procedurale comune -
Art 7 →

Art. 6. - Respingeri de neconstituționalitate (5), Practică judiciară (15), Reviste (1)

(1) Direcția de specialitate din cadrul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, ca urmare a sesizării din oficiu a Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității sau la solicitarea persoanei îndreptățite, desfășoară activități specifice administrative de verificare a documentelor și informațiilor deținute în legătură cu o anumită persoană în arhiva Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, precum și la instituții care mai dețin documente create de Securitate. Respingeri de neconstituționalitate (2), Practică judiciară (10)

(2) Inspectoratul Național pentru Evidența Persoanelor, la cererea Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, pune la dispoziția acestuia toate informațiile necesare în termen de 30 de zile de la primirea solicitării.

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar și deconspirarea Securității. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...