CAPITOLUL II Proceduri privind accesul la dosar și deconspirarea Securității - SECȚIUNEA a 3-a Dispoziții procedurale comune -
← Art 9
CAPITOLUL II Proceduri privind accesul la dosar și deconspirarea Securității - SECȚIUNEA a 3-a Dispoziții procedurale comune -
Art 11 →

Art. 10. - Respingeri de neconstituționalitate (17), Practică judiciară (15)

(1) Notele de constatare și adeverințele emise de Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității se comunică persoanelor verificate, precum și persoanelor care au solicitat verificarea, în cazul verificării la cerere, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Respingeri de neconstituționalitate (7), Jurisprudență (1), Practică judiciară (6)

(2) Adeverințele prevăzute la art. 8 alin. (1) lit. b) și art. 9 se publică de îndată pe pagina de internet a Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității și pot fi contestate în fața instanței de contencios administrativ de către orice persoană interesată, în termen de 30 de zile de la publicarea lor. Modificări (1), Respingeri de neconstituționalitate (3), Practică judiciară (6)

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar și deconspirarea Securității. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...