Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  
Art 62 Răspunderea disciplinară Art 64 Răspunderea disciplinară

CAPITOLUL III Organizarea și funcționarea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - SECȚIUNEA a 6-a Răspunderea disciplinară -
Art. 63.
-

Membrii Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România care s-au retras sau au fost excluși din organizație nu pot ridica nicio pretenție asupra veniturilor sau patrimoniului Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, asupra taxelor de înscriere, a cotizațiilor sau a eventualelor contribuții bănești efectuate în perioada în care aceștia au avut calitatea de membri ai Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 144/2008 privind exercitarea profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moașă și a profesiei de asistent medical, precum și organizarea și funcționarea Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...