Cumpără forma actualizată
  •  

Art. 8. -

(1) Agenția funcționează cu un număr maxim de 50 de posturi, cu încadrare în numărul maxim de posturi aprobate pentru unitățile din subordinea Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică, finanțate din venituri proprii și subvenții acordate de la bugetul de stat. Modificări (2)

(2) Salarizarea personalului Agenției se face potrivit reglementărilor legale în vigoare aplicabile personalului bugetar din administrația publică centrală și serviciilor descentralizate ale acesteia.

(3) Statul de funcții, structura organizatorică și Regulamentul de organizare și funcționare ale Agenției se aprobă prin decizie a președintelui Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică.

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 1609/2008 privind înființarea Agenției de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare prin reorganizarea Oficiului pentru Administrare și Operare al Infrastructurii de Comunicații de Date Roedunet. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 1609/2008:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Art 9
Art 10
Art 11
;
se încarcă...