Cumpără forma actualizată
  •  

Art. 5. -

(1) Structura organizatorică a Agenției este formată din aparatul central, cu sediul în municipiul București, str. Mendeleev nr. 21-25, și 4 unități fără personalitate juridică în București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

(2) Conducerea Agenției este asigurată de un director general, un director tehnic și 4 șefi ai unităților fără personalitate juridică.

(3) Numirea directorului general al Agenției se face prin decizie a președintelui Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică, pe baza rezultatelor concursului organizat în condițiile legii. Directorul general al Agenției numește directorul tehnic și șefii unităților fără personalitate juridică, în condițiile legii. Modificări (1)

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 1609/2008 privind înființarea Agenției de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare prin reorganizarea Oficiului pentru Administrare și Operare al Infrastructurii de Comunicații de Date Roedunet. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 1609/2008:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Art 9
Art 10
Art 11
;
se încarcă...