Cumpără forma actualizată
  •  

Art. 1. -

(1) Se înființează Agenția de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare, denumită în continuare Agenția, ca instituție publică de specialitate, cu personalitate juridică, în subordinea Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică, prin reorganizarea Oficiului pentru Administrare și Operare al Infrastructurii de Comunicații de Date "Roedunet", care se desființează.

(2) Sediul Agenției este în municipiul București, str. Mendeleev nr. 21-25, sectorul 1.

(3) Agenția administrează Rețeaua națională de informatică pentru educație și cercetare, definită în plan european prin sintagma NREN (National Research and Education Network), denumită în continuare Rețea.

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 1609/2008 privind înființarea Agenției de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare prin reorganizarea Oficiului pentru Administrare și Operare al Infrastructurii de Comunicații de Date Roedunet. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 1609/2008:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Art 9
Art 10
Art 11
;
se încarcă...