Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România - UNPIR

Hotărârea nr. 3/2007 privind aprobarea Statutului de organizare și funcționare și a Codului de etică profesională și disciplină ale Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România

Modificări (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 07 decembrie 2007
Formă aplicabilă de la 07 decembrie 2007 până la 05 octombrie 2010, fiind înlocuită prin republicarea (r1) din Monitorul Oficial, Partea I nr. 678 din 06 octombrie 2010

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 52 alin. (1) lit. b) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 86/2006 privind organizarea activității practicienilor în insolvență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 254/2007,

Congresul Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, reunit la București în ziua de 29 septembrie 2007, analizând proiectul Statutului de organizare și funcționare și proiectul Codului de etică profesională și disciplină, hotărăște:

Art. 1. -

Se aprobă Statutul de organizare și funcționare al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, prevăzut în anexa nr. I. Modificări (1)

Art. 2. -

Se aprobă Codul de etică profesională și disciplină al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, prevăzut în anexa nr. II.

Art. 3. -

Anexele nr. I și II*) fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

*) Anexele nr. I și II se publică ulterior în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 839 bis în afara abonamentului, care se poate achiziționa de la Centrul pentru vânzări și relații cu publicul al Regiei Autonome "Monitorul Oficial", București, șos. Panduri nr. 1.

Președintele Uniunii Naționale a Practicienilor
în Insolvență din România,
Arin Octav Stănescu

Secretarul general al Uniunii Naționale a Practicienilor
în Insolvență din România,
Alexandru Frumosu

București, 29 septembrie 2007.

Nr. 3.

ANEXA Nr. I

STATUT
de organizare și funcționare al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România
Modificări (6)

ANEXA Nr. II

CODUL
privind conduita etică profesională și disciplină al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România
Modificări (2)

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...