Parlamentul României

Hotărârea nr. 27/2008 pentru modificarea Hotărârii Parlamentului României nr. 26/2005 privind alegerea membrilor Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe și a biroului acesteia

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 15 octombrie 2008

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 3 din Legea nr. 1/1998 privind organizarea și funcționarea Serviciului de Informații Externe, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 3 din Hotărârea Parlamentului României nr. 44/1998 privind constituirea, organizarea și funcționarea Comisiei parlamentare speciale pentru controlul asupra activității Serviciului de Informații Externe, cu modificările ulterioare,

Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Componența nominală a Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe, prevăzută în anexele nr. 1 și 2 la Hotărârea Parlamentului României nr. 26/2005, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 369 din 3 mai 2005, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

- domnul deputat Iriza Marius, aparținând Grupului parlamentar al Partidului România Mare, este ales în calitatea de membru și secretar al comisiei în locul domnului deputat Gelil Eserghep.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 14 octombrie 2008, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.

PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
BOGDAN OLTEANU DORU IOAN TĂRĂCILĂ

București, 14 octombrie 2008

Nr. 27.

;
se încarcă...