Art 128 Promovarea în grad profesional | Hotărâre 611/2008

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Promovarea funcționarilor publici - Promovarea în grad profesional -
Art. 128.
- Jurisprudență

(1) În termen de maximum 5 zile de la rămânerea definitivă a rezultatelor concursului de promovare în grad profesional autoritatea sau instituția publică în cadrul căreia este numit funcționarul public care a promovat concursul va solicita avizul Agenției în vederea transformării postului. Solicitarea avizului va conține în mod obligatoriu procesul-verbal final al concursului de promovare, precum și fișa postului completată cu noi atribuții potrivit nivelului funcției publice în care se promovează. Jurisprudență

(2) În termen de 15 zile de la data primirii avizului solicitat în condițiile alin. (1), autoritatea sau instituția publică în cadrul căreia este numit funcționarul public care a promovat concursul va emite actul administrativ de numire în funcția publică superioară a acestuia. Modificări (1), Jurisprudență

(3) La actul administrativ de numire va fi atașată în mod obligatoriu fișa postului completată cu noi atribuții potrivit nivelului funcției publice.

(4) Neîndeplinirea obligației prevăzute la alin. (2) și (3) de către autoritatea sau instituția publică poate fi atacată în contencios administrativ de către funcționarul public, de către orice persoană interesată sau de către Agenție, conform legii.

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 611/2008:
Art 118 Evaluarea performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici
Art 119 Evaluarea performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici
Art 120 Evaluarea performanțelor profesionale individuale ale funcționarilor publici
Art 121 Dispoziții generale
Art 122 Dispoziții generale
Art 123 Dispoziții generale
Art 124 Dispoziții generale
Art 125 Promovarea în grad profesional
Art 126 Promovarea în grad profesional
Art 127 Promovarea în grad profesional
Art 128 Promovarea în grad profesional
Art 129 Promovarea rapidă
Art 130 Promovarea rapidă
Art 131 Promovarea rapidă
Art 132 Promovarea rapidă
Art 133 Promovarea rapidă
Art 134 Promovarea rapidă
Art 135 Promovarea rapidă
Art 136 Promovarea rapidă
Art 137 Promovarea rapidă
Art 138 Promovarea rapidă
;
se încarcă...