Guvernul României

Hotărârea nr. 290/2008 privind aprobarea Licenței de concesiune a activității miniere de exploatare a argilei comune nr. 2.530/2001, încheiată între Agenția Națională pentru Resurse Minerale și Societatea Comercială SOMACO - S.A.

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 17 martie 2008

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, al art. 13 și al art. 21 alin. (1) din Legea minelor nr. 85/2003, cu modificările și completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Se aprobă Licența de concesiune a activității miniere de exploatare a argilei comune nr. 2.530/2001, încheiată între Agenția Națională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, și Societatea Comercială "SOMACO" - S.A., cu sediul în municipiul București, bd. Timișoara nr. 92A, sectorul 6, în calitate de concesionar, în perimetrul Braniștea Vest, situat în comuna Braniștea, județul Galați, prevăzută în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

Art. 2. -

Licența de concesiune a activității miniere de exploatare prevăzută la art. 1 intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemnează:
Șeful Cancelariei Primului-Ministru,
Marian Marius Dorin
Președintele Agenției Naționale pentru Resurse Minerale,
Bogdan Găbudeanu
Ministrul mediului și dezvoltării durabile,
Attila Korodi
Ministrul economiei și finanțelor,
Varujan Vosganian

București, 12 martie 2008.

Nr. 290.

;
se încarcă...