Guvernul României

Hotărârea nr. 27/2008 privind modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscripțiilor judecătoriilor și parchetelor de pe lângă judecătorii

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 14 ianuarie 2008

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, și al art. 38 alin. (2) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Anexa la Hotărârea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscripțiilor judecătoriilor și parchetelor de pe lângă judecătorii, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 188 din 6 august 1993, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

"

JUDEȚUL DOLJ

Orașele Bechet și Dăbuleni și comunele Amărăștii de Sus, Amărăștii de Jos, Călărași, Ostroveni, Sadova, Daneți, Mârșani, Celaru și Dobrești trec din circumscripția Judecătoriei Craiova în circumscripția Judecătoriei Bechet, județul Dolj."

PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemnează:
p. Ministrul justiției,
Zsuzsanna Peter,
secretar de stat

București, 9 ianuarie 2008.

Nr. 27.

;
se încarcă...