Art 21 Dispoziții finale și tranzitorii | Hotărâre 231/2007

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 231/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Dispoziții finale și tranzitorii -
Art. 21.
-

(1) La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri își încetează activitatea: Serviciul Național de Evaluare și Examinare, Consiliul Național pentru Curriculum, Consiliul Național pentru Evaluarea și Difuzarea Manualelor și Centrul Național de Excelență.

(2) Patrimoniul fostelor instituții publice: Serviciul Național de Evaluare și Examinare, Consiliul Național pentru Curriculum, Consiliul Național pentru Evaluarea și Difuzarea Manualelor și Centrul Național de Excelență va fi preluat prin protocol de predare-preluare de către Centrul Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar, în termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri.

(3) Personalul instituțiilor prevăzute la alin. (2) va fi preluat de Centrul Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar pe bază de concurs sau examen, după caz, în vederea verificării aptitudinilor profesionale corespunzătoare atribuțiilor și structurii organizatorice ale centrului, organizat în termen de 45 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

(4) În vederea desfășurării activităților specifice, Centrul Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar este dotat cu două autoturisme și două microbuze, preluate de la structurile existente.

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 231/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Hotărâre 231/2007:
Art 11 Atribuții și responsabilități
Art 12 Atribuții și responsabilități
Art 13 Structura organizatorică a Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar
Art 14 Structura organizatorică a Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar
Art 15 Structura organizatorică a Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar
Art 16 Structura organizatorică a Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar
Art 17 Structura organizatorică a Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar
Art 18 Finanțarea cheltuielilor Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar
Art 19 Finanțarea cheltuielilor Centrului Național pentru Curriculum și Evaluare în Învățământul Preuniversitar
Art 20 Dispoziții finale și tranzitorii
Art 21 Dispoziții finale și tranzitorii
Art 22 Dispoziții finale și tranzitorii
Art 23 Dispoziții finale și tranzitorii
;
se încarcă...