Art 28 Întocmirea dosarelor de concurs | Regulament

Acesta este un fragment din Regulamentul privind concursul de selecție a proiectelor cinematografice în vederea acordării de credite financiare directe pentru dezvoltare de proiecte, producție și distribuire de filme din 14.08.2006 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Selecția proiectelor cinematografice pentru acordarea creditului direct - Întocmirea dosarelor de concurs -
Art. 28.
- Modificări (1)

(1) Dosarul de scenariu de film și dosarul de proiect se depun și se înregistrează la secretariatul tehnic al concursului, până la data limită stabilită în acest sens și comunicată public.

(2) Dosarul de scenariu de film se va depune în câte 5 (cinci) exemplare, iar dosarul de proiect se va depune în câte 2 (două) exemplare. Modificări (1)

(3) Dosarul de scenariu de film se depune sub formă securizată, fără să conțină numele scenaristului, regizorului, producătorului sau vreun alt indiciu care ar face posibilă identificarea acestora.

(4) Descoperirea de către comisia de selecție a unor elemente care ar fi de natură să faciliteze identificarea autorilor unui proiect cinematografic, precum și comunicarea prin orice mijloace a conținutului scenariului de film sau a oricăror alte informații care ar putea duce la această identificare atrage eliminarea proiectului respectiv din concurs. Comisia de selecție se pronunță în acest sens printr-o hotărâre.

(5) Odată cu dosarul de scenariu se depune un plic sigilat în care sunt trecute titlul proiectului, numele scenaristului, numele regizorului și denumirea producătorului, persoană fizică și/sau juridică, autorizate ca atare.

(6) Prin grija secretariatului tehnic al concursului, fiecare dosar de scenariu de film va primi un număr de la 1 la "n", diferit de numărul de înregistrare oficial, care nu va fi completat în fața depunătorului. Același număr va fi trecut și pe plicul sigilat care conține datele de identificare a proiectului.

(7) La terminarea etapei de selecție a scenariilor de film, secretariatul tehnic al concursului va înmâna comisiei de selecție plicurile sigilate, depuse odată cu scenariile de film, care vor fi deschise pentru a fi identificați autorii proiectului.

(8) După deschiderea plicurilor și identificarea autorilor proiectului pentru scenariile de film selecționate pentru etapa a doua, cea de selecție a proiectelor, secretariatul tehnic al concursului va trimite comisiei de selecție dosarele de proiect.

Mergi la:
Art 18 Prevederi generale
Art 19 Comisiile de selecție a proiectelor cinematografice
Art 20 Comisiile de selecție a proiectelor cinematografice
Art 21 Comisiile de selecție a proiectelor cinematografice
Art 22 Comisiile de selecție a proiectelor cinematografice
Art 23 Comisiile de selecție a proiectelor cinematografice
Art 24 Întocmirea dosarelor de concurs
Art 25 Întocmirea dosarelor de concurs
Art 26 Întocmirea dosarelor de concurs
Art 27 Întocmirea dosarelor de concurs
Art 28 Întocmirea dosarelor de concurs
Art 29 Selecția scenariilor pentru filmele de ficțiune
Art 30 Selecția scenariilor pentru filmele de ficțiune
Art 31 Selecția scenariilor pentru filmele de ficțiune
Art 32 Selecția scenariilor pentru filmele documentare și de animație
Art 33 Selecția scenariilor pentru filmele documentare și de animație
Art 34 Selecția scenariilor pentru filmele documentare și de animație
Art 35 Selecția proiectelor cinematografice pentru filme de ficțiune, documentare și de animație, de lung și scurt metraj
Art 36 Selecția proiectelor cinematografice pentru filme de ficțiune, documentare și de animație, de lung și scurt metraj
Art 37 Selecția proiectelor cinematografice pentru filme de ficțiune, documentare și de animație, de lung și scurt metraj
Art 38 Selecția dosarelor pentru dezvoltarea proiectelor de film

Acesta este un fragment din Regulamentul privind concursul de selecție a proiectelor cinematografice în vederea acordării de credite financiare directe pentru dezvoltare de proiecte, producție și distribuire de filme din 14.08.2006 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...