Consiliul Concurenței

Ordinul nr. 300/2006 pentru punerea în aplicare a Regulamentului privind abrogarea unor regulamente și instrucțiuni adoptate de Consiliul Concurenței în domeniul ajutorului de stat

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 30 decembrie 2006

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În baza prevederilor art. 20 alin. (4) lit. f), ale art. 27 alin. (1) și ale art. 28 alin. (1) din Legea concurenței nr. 21/1996, republicată, și având în vedere avizul favorabil al Consiliului Legislativ,

președintele Consiliului Concurenței emite următorul ordin:

Art. 1. -

În urma adoptării în plenul Consiliului Concurenței se pune în aplicare Regulamentul privind abrogarea unor regulamente și instrucțiuni adoptate de Consiliul Concurenței în domeniul ajutorului de stat, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezentul ordin.

*) Anexa este reprodusă în facsimil.

Art. 2. -

Compartimentele de specialitate din cadrul Consiliului Concurenței vor urmări punerea în aplicare a prevederilor prezentului ordin.

Art. 3. -

Prezentul ordin și regulamentul menționat la art. 1 vor fi publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Președintele Consiliului Concurenței,
Mihai Berinde

București, 21 decembrie 2006.

Nr. 300.

ANEXĂ

REGULAMENT
privind abrogarea unor regulamente și instrucțiuni adoptate
de Consiliul Concurenței în domeniul ajutorului de stat

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...