Majorarea salariilor de bază -
Art. 6.
-

(1) În anul 2006, personalul contractual din sectorul bugetar salarizat între limitele corespunzătoare funcției poate beneficia, pe lângă creșterile salariale acordate potrivit prevederilor prezentei ordonanțe, de o creștere salarială prin evaluarea performanțelor profesionale individuale realizate în anul 2005, potrivit reglementărilor în vigoare, cu încadrarea în nivelul alocațiilor bugetare pentru cheltuielile cu salariile aprobate pe anul 2006.

(2) Evaluarea performanțelor profesionale individuale ale personalului contractual și acordarea salariilor de bază corespunzătoare evaluării se vor realiza până la finele lunii mai 2006.

Mergi la:
Art 1 Majorarea salariilor de bază
Art 2 Majorarea salariilor de bază
Art 3 Majorarea salariilor de bază
Art 4 Majorarea salariilor de bază
Art 5 Majorarea salariilor de bază
Art 6 Majorarea salariilor de bază
Art 7 Alte reglementări
Art 8 Alte reglementări
Art 9 Alte reglementări
Art 10 Alte reglementări
Art 11 Alte reglementări
Art 12 Alte reglementări
Art 13 Alte reglementări
Art 14 Alte reglementări
Art 15 Alte reglementări
Art 16 Alte reglementări

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 3/2006 privind creșterile salariale ce se vor acorda în anul 2006 personalului bugetar salarizat potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de bază pentru personalul contractual din sectorul bugetar și personalului salarizat potrivit anexelor nr. II și III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de bază în sectorul bugetar și a indemnizațiilor pentru persoane care ocupă funcții de demnitate publică. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...