Art. 11. -

(1) Documentele legale pentru înregistrarea veniturilor și a taxei pe valoarea adăugată colectate, aferentă prestațiilor interne, precum și cele referitoare la operațiunile de regularizare a acestora atât la ROMATSA, cât și la beneficiarii interni ai serviciilor de navigație aeriană prestate de ROMATSA sunt cele emise de EUROCONTROL și recunoscute din punct de vedere fiscal de autoritățile române. Modificări (1)

(2) Pe baza acestor documente ROMATSA întocmește documente centralizatoare în limba română, care constituie documente justificative pentru înregistrarea în evidența contabilă.

(3) Bugetul de venituri și cheltuieli al ROMATSA, întocmit cu respectarea prevederilor prezentei ordonanțe, se aprobă de către Ministerul Transporturilor, la propunerea consiliului de administrație.

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 46/1998 pentru stabilirea unor măsuri în vederea îndeplinirii obligațiilor asumate de România prin aderarea la Convenția internațională EUROCONTROL privind cooperarea pentru securitatea navigației aeriene și la Acordul multilateral privind tarifele de rută aeriană. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță 46/1998:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Art 9
Art 10
Art 11
Art 12
Art 13
;
se încarcă...