Parlamentul României

Legea nr. 85/1998 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 76/1997 privind majorarea salariilor de bază pentru unele categorii de personal din învățământ

Modificări (...), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 27 aprilie 1998

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Articol unic. -

Se aprobă Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 76 din 24 noiembrie 1997 privind majorarea salariilor de bază pentru unele categorii de personal din învățământ, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 330 din 26 noiembrie 1997, cu următoarele modificări:

Articolul 1 va avea următorul cuprins:

"

Art. 1. -

(1) Salariile de bază ale personalului încadrat în funcții de execuție și, respectiv, de conducere, altul decât personalul didactic, în unități sau instituții din sistemul învățământului de stat se majorează cu 25% de la data de 1 decembrie 1997.

(2) Prevederile alin. (1) se aplică și personalului din cadrul autorităților publice centrale și locale ale sistemului național de învățământ."

Această lege a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din 23 martie 1998, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituția României.
p. PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
VASILE LUPU

Această lege a fost adoptată de Senat în ședința din 30 martie 1998, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituția României.

p. PREȘEDINTELE SENATULUI
RADU VASILE

București, 23 aprilie 1998.

Nr. 85.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...