Parlamentul României

Hotărârea nr. 80/2017 privind modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr. 39/2017 pentru constituirea Comisiei speciale de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial

Modificări (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 11 octombrie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 67 alin. (4) din Constituția României, republicată,

Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Anexa la Hotărârea Parlamentului României nr. 39/2017 pentru constituirea Comisiei speciale de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 355 din 12 mai 2017, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

- la punctul I. "Componența comisiei - membri titulari", la poziția 1, doamna senator Sbîrnea Liliana, aparținând Grupului parlamentar al PSD, este desemnată în calitate de membru al comisiei în locul domnului senator Fifor Mihai;

- la punctul I. "Componența comisiei - membri titulari", la poziția 2, domnul senator Avram Nicolae, aparținând Grupului parlamentar al PSD, este desemnat în calitate de membru al comisiei în locul domnului senator Țuțuianu Adrian.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 11 octombrie 2017, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
p. PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR,
PETRU-GABRIEL VLASE
p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
NICULAE BĂDĂLĂU

București, 11 octombrie 2017.

Nr. 80.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...