Art. 3. -

(1) Salariile de bază ale personalului din instituțiile publice prevăzute la art. 1 alin. (1) se majorează, față de cele stabilite potrivit reglementărilor în vigoare, cu 30% pentru funcțiile de specialitate prevăzute în anexa nr. V/5 la Ordonanța Guvernului nr. 39/1994, republicată, precum și pentru categoriile de personal tehnic și de muncitori care contribuie direct la crearea cadrului de desfășurare a spectacolelor, concertelor sau manifestărilor artistice, și cu 15% pentru restul personalului.

(2) Categoriile de personal tehnic și de muncitori care contribuie direct la crearea cadrului de desfășurare a spectacolelor, concertelor sau manifestărilor artistice se stabilesc de către Ministerul Culturii, cu avizul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și al Ministerului Finanțelor.

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 9/1996 privind îmbunătățirea sistemului de finanțare a instituțiilor publice de cultură finanțate din venituri extrabugetare și alocații de la bugetul de stat sau de la bugetele locale, precum și a sistemului de salarizare a personalului din aceste instituții. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță 9/1996:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
;
se încarcă...