Universul Juridic nr. 5/2015

Plângere împotriva unei soluții de neurmărire/netrimitere în judecată (art. 340 noul C. proc. pen.)
de Drilea-Marga Marian

05 mai 2015

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

Cumpără forma completă
  •  

Judecătoria Sectorului 5 București

- sentința nr. 10793/2014 -

În plângerea formulată la data de 25 noiembrie 2013 de S.I. se arată că mai mulți tineri l-ar fi agresat pe fiul său S.I.B. (minor), pe fondul unui conflict.

Anterior conflictului, în urmă cu câteva zile, un fost coleg al fiului său, G., ar fi fost agresat de D.Z.

În acest context, persoana vătămată S.I.B. a discutat cu D.Z. pe rețeaua de socializare Facebook în legătură cu acest incident, iar cei doi ar fi stabilit să se întâlnească în zona gurii de metrou de la una dintre intrările în Parcul Izvor din București.

S.I.B. a fost de bună-credință și a mers la întâlnirea respectivă însoțit de un cunoscut. La locul de întâlnire, el ar fi fost așteptat de D.Z., care era însoțit de alte șapte persoane. Ulterior, la îndemnul lui D.Z, persoana vătămată S.I.B. a fost agresată de cei care îl însoțiseră pe acesta. După agresiunile din zona Parcului Izvor, S.I.B. s-a prezentat la spital și la Institutul Național de Medicină Legală (INML), unde s-a constatat că acesta a suferit "contuzie oculară forte, echimoză palpebrală, hematom periorbital zigomatic și hemoragie conjunctivală, precum și posibilă fractură de piramidă nazală". INML a stabilit că S.I.B. necesită pentru vindecarea leziunilor suferite 14-16 zile de îngrijiri.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

;
se încarcă...