Camera Deputaților

Hotărârea nr. 49/2017 privind modificarea anexei la Hotărârea Camerei Deputaților nr. 125/2016 pentru aprobarea componenței nominale a comisiilor permanente ale Camerei Deputaților

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 09 iunie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 41 alin. (4) și art. 43 din Regulamentul Camerei Deputaților, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaților nr. 8/1994, republicat, cu modificările și completările ulterioare,

Camera Deputaților adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Anexa la Hotărârea Camerei Deputaților nr. 125/2016 pentru aprobarea componenței nominale a comisiilor permanente ale Camerei Deputaților, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.045 din 23 decembrie 2016, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

- domnul deputat Pop Rareș-Tudor, aparținând Grupului parlamentar al USR, trece de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării la Comisia pentru tehnologia informației și comunicațiilor, în calitate de membru, în locul domnului deputat Stanciu-Viziteu Lucian-Daniel;

- domnul deputat Popescu Nicolae-Daniel, aparținând Grupului parlamentar al USR, este desemnat în calitate de membru al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din 7 iunie 2017, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
p. PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR,
FLORIN IORDACHE

București, 7 iunie 2017.

Nr. 49.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...