Art 14 Recepția la terminarea lucrărilor | Regulament

Acesta este un fragment din Regulamentul privind recepția construcțiilor din 18.05.2017. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Recepția la terminarea lucrărilor -
Art. 14. -
Practică judiciară (2)

(1) În cazul în care investitorul, în termenul prevăzut la art. 10 alin. (1), nu stabilește data, ora și locul de întrunire a comisiei de recepție la terminarea lucrărilor sau dacă acesta nu se prezintă la data, ora și locul de recepție stabilit, direct sau prin împuternicit, executantul va reînnoi cererea pentru fixarea unei noi date de convocare a comisiei de recepție la terminarea lucrărilor.

(2) Investitorul este obligat să stabilească, în intervalul de 10 zile de la primirea noii cererii prevăzute la alin. (1), o nouă dată de convocare a comisiei de recepție la terminarea lucrărilor.

(3) În situația în care nici până la expirarea celui de-al doilea termen, conform prevederilor alin. (2), investitorul nu fixează data de începere a recepției la terminarea lucrărilor sau dacă nu se prezintă la data, ora și locul de întrunire a comisiei de recepție direct sau prin împuternicit legal, executantul va stabili un termen de recepție în intervalul de 10 zile de la expirarea celui de-al doilea termen. Executantul va notifica în scris investitorului, precum și celorlalți membri ai comisiei, în timp util, ultimul termen de întrunire a comisiei de recepție la terminarea lucrărilor. În notificare, executantul va preciza, totodată, că investitorul va răspunde pentru acoperirea tuturor cheltuielilor și prejudiciilor produse ca urmare a neefectuării recepției la terminarea lucrărilor.

Mergi la:
Art 4 Dispoziții generale
Art 5 Dispoziții generale
Art 6 Dispoziții generale
Art 7 Dispoziții generale
Art 8 Dispoziții generale
Art 9 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 10 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 11 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 12 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 13 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 14 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 15 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 16 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 17 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 18 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 19 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 20 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 21 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 22 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 23 Recepția la terminarea lucrărilor
Art 24 Recepția finală

Acesta este un fragment din Regulamentul privind recepția construcțiilor din 18.05.2017. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...