Comisia Europeană

Regulamentul de punere în aplicare nr. 678/2017 privind supunerea la înregistrare a importurilor de biciclete expediate din Sri Lanka, indiferent dacă acestea sunt sau nu declarate ca fiind originare din Sri Lanka, în măsura în care aceasta privește întreprinderea City Cycle Industries din Sri Lanka
Număr celex: 32017R0678

În vigoare de la 11 aprilie 2017

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă

sau autentifică-te

  •  
COMISIA EUROPEANĂ,

având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene,

având în vedere Regulamentul (UE) 2016/1036 al Parlamentului European și al Consiliului din 8 iunie 2016 privind protecția împotriva importurilor care fac obiectul unui dumping din partea țărilor care nu sunt membre ale Uniunii Europene (denumit în continuare "regulamentul de bază"), în special articolul 10 alineatul (4) și articolul 14 alineatul (5),

după informarea statelor membre,

întrucât:

A. PRODUSUL VIZAT

(1) Produsele vizate de această înregistrare sunt bicicletele și alte produse similare (inclusiv triciclurile pentru livrări de marfă, dar excluzând motociclurile), fără motor, încadrate la codurile NC ex 8712 00 30 și ex 8712 00 70 și expediate din Sri Lanka, indiferent dacă acestea sunt sau nu declarate ca fiind originare din Sri Lanka, în măsura în care aceasta privește întreprinderea City Cycle Industries din Sri Lanka.

B. HOTĂRÂREA CURȚII

(2) În hotărârea sa din 19 martie 2015 în cauza T-413/13, City Cycle Industries/Consiliul(1), Tribunalul Uniunii Europene (denumit în continuare "Tribunalul") a anulat Regulamentul de punere în aplicare (UE) nr. 501/2013 al Consiliului din 29 mai 2013 de extindere a taxei antidumping definitive impuse prin Regulamentul de punere în aplicare (UE) nr. 990/2011 asupra importurilor de biciclete originare din Republica Populară Chineză la importurile de biciclete expediate din Indonezia, Malaysia, Sri Lanka și Tunisia, indiferent dacă acestea sunt sau nu declarate ca fiind originare din Indonezia, Malaysia, Sri Lanka și Tunisia (denumit în continuare "regulamentul contestat"), în măsura în care aceasta privește întreprinderea City Cycle Industries din Sri Lanka.

..........


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...