Comisia Europeană

Decizia nr. 451/2017 de aprobare, în numele Uniunii Europene, a anumitor modificări ale Protocolului de stabilire a posibilităților de pescuit și a contribuției financiare prevăzute de Acordul de parteneriat în sectorul pescuitului dintre Comunitatea Europeană și Republica Islamică Mauritania
Număr celex: 32017D0451

În vigoare de la 15 martie 2017

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă

sau autentifică-te

  •  
COMISIA EUROPEANĂ,

având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene,

având în vedere Decizia (UE) 2016/870 a Consiliului din 24 mai 2016 privind încheierea, în numele Uniunii Europene, a Protocolului de stabilire a posibilităților de pescuit și a contribuției financiare prevăzute prin Acordul de parteneriat în domeniul pescuitului dintre Comunitatea Europeană și Republica Islamică Mauritania pentru o perioadă de patru ani, în special articolul 3,

întrucât:

(1) Articolul 10 din Acordul de parteneriat în domeniul pescuitului între Comunitatea Europeană și Republica Islamică Mauritania, denumit în continuare "acordul", aprobat prin Regulamentul (CE) nr. 1801/2006 al Consiliului, instituie un comitet mixt responsabil cu monitorizarea aplicării acordului și, în special, cu supravegherea punerii sale în aplicare, a interpretării și funcționării acestuia în bune condiții, precum și cu reevaluarea, dacă este cazul a nivelului posibilităților de pescuit și a contribuției financiare.

(2) Articolul 1 alineatul (1) din Protocolul de stabilire a posibilităților de pescuit și a contribuției financiare prevăzute prin Acordul de parteneriat în domeniul pescuitului dintre Comunitatea Europeană și Republica Islamică Mauritania, denumit în continuare "protocolul", aprobat prin Decizia (UE) 2016/870, stabilește posibilitățile de pescuit în cadrul acordului respectiv pentru o perioadă de patru ani începând cu 16 noiembrie 2015, iar articolul 2 alineatul (1) din protocol stabilește contribuția financiară anuală pentru accesul navelor Uniunii Europene la zona de pescuit mauritană.

..........


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...