Prim-ministru

Decizia nr. 259/2017 privind unele măsuri pentru exercitarea conducerii Administrației Fondului pentru Mediu

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 15 martie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

Având în vedere Cererea domnului Ionuț Sorin Apostu, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/4.874/M.B. din 15 martie 2017,

în temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 4 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 105/2006, cu modificările și completările ulterioare,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1. -

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ionuț Sorin Apostu se revocă, la cerere, din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Administrației Fondului pentru Mediu.

Art. 2. -

Începând cu data prevăzută la art. 1, doamna Georgeta Elisabeta Ionescu, vicepreședinte, exercită atribuțiile președintelui Administrației Fondului pentru Mediu până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii.

PRIM-MINISTRU
SORIN MIHAI GRINDEANU
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Mihai Busuioc

București, 15 martie 2017.

Nr. 259.

;
se încarcă...