Parlamentul României

Hotărârea nr. 21/2017 privind alegerea membrilor și a biroului Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 14 martie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 3 alin. (1) din Legea nr. 1/1998 privind organizarea și funcționarea Serviciului de Informații Externe, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 1 din Hotărârea Parlamentului României nr. 44/1998 privind constituirea, organizarea și funcționarea Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe, cu modificările ulterioare,

Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Se aleg membri ai Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe următorii senatori și deputați:

1. Nicolae Șerban, senator, Grupul parlamentar al PSD;

2. Weber Mihai, deputat, Grupul parlamentar al PSD;

3. Prișcă Răzvan Sorin, deputat, Grupul parlamentar al PNL;

4. Fălcoi Nicu, senator, Grupul parlamentar al USR;

5. Surgent Marius-Gheorghe, deputat, Grupul parlamentar ALDE.

Art. 2. -

Se aleg președintele, vicepreședintele și secretarul Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe, după cum urmează:

- președinte - Weber Mihai, deputat;

- vicepreședinte - Prișcă Răzvan Sorin, deputat;

- secretar - Surgent Marius-Gheorghe, deputat.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 1 martie 2017, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA
p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
IULIAN-CLAUDIU MANDA

București, 1 martie 2017.

Nr. 21.

;
se încarcă...