Colegiul Medicilor din România - CMR

Decizia nr. 4/2017 privind stabilirea cuantumului taxei de înscriere în Colegiul Medicilor din România

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 08 martie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 414 și 439 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și, respectiv al art. 47 din Statutul Colegiului Medicilor din România, adoptat prin Hotărârea Adunării generale naționale a Colegiului Medicilor din România nr. 2/2012 privind adoptarea Statutului și a Codului de deontologie medicală ale Colegiului Medicilor din România, cu modificările și completările ulterioare, și față de prevederile art. 460 lit. a) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și, respectiv, ale art. 137 lit. a) din Statutul Colegiului Medicilor din România,

Consiliul național al Colegiului Medicilor din România d e c i d e:

Art. 1. -

Taxa de înscriere în Colegiul Medicilor din România este în cuantum de 50 lei și se achită în contul bancar sau la casieria colegiului teritorial emitent al certificatului de membru al Colegiului Medicilor din România.

Art. 2. -

Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Președintele Colegiului Medicilor din România,
Gheorghe Borcean

București, 24 februarie 2017.

Nr. 4.

;
se încarcă...