Camera Deputaților

Hotărârea nr. 16/2017 privind eliberarea din funcție a unui secretar general adjunct al Camerei Deputaților ca urmare a cererii de demisie

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 01 martie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 251 alin. (2) din Regulamentul Camerei Deputaților, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaților nr. 8/1994, republicat,

Camera Deputaților adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Doamna Silvia-Claudia Mihalcea se eliberează din funcția de secretar general adjunct al Camerei Deputaților începând cu data de 21 februarie 2017, ca urmare a cererii sale de demisie din această funcție.

Art. 2. -

Până la numirea unui secretar general adjunct al Camerei Deputaților, domnul Georgică Tobă, șef de departament al Departamentului legislativ, asigură și interimatul funcției de secretar general adjunct al Camerei Deputaților începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din 28 februarie 2017, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA

București, 28 februarie 2017.

Nr. 16.

;
se încarcă...