Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  
A Fișa de identificare a culturii (Model)

ANEXA Nr. 4 -
B.
Fișa de verificare a începutului rodirii
(Model)

Numele și prenumele . . . . . . . . . . , funcția . . . . . . . . . . legitimația nr. . . . . . . . . . ., în calitate de reprezentant DAJ . . . . . . . . . . , am constatat următoarele:

Date solicitant: . . . . . . . . . .

Spațiul protejat sera □ solar □

Indicator cu dimensiunile de circa 150 x 200 cm, pe care să se găsească inscripția "Program susținere tomate, 2017, beneficiar numărul . . . . . . . . . . ., Direcția pentru Agricultură a Județului . . . . . . . . . . ./Municipiului București".

Da □ Nu □

Suprafața existentă cu cultura de tomate de 1.000 mp, aflată în faza de început de rodire

Da □ Nu □

Jurnal de recoltări

Da □ Nu □

Alte mențiuni:

. . . . . . . . . .

. . . . . . . . . .

NOTĂ:

Această fișă se va completa în urma informării DAJ de către solicitant pentru a constata începutul rodirii culturii de tomate în spații protejate, pentru fiecare ciclu, până la realizarea produselor de minimum 2.000 kg.

Am constatat,
Reprezentant DAJ,
. . . . . . . . . .
Sunt de acord cu constatarea,
Solicitant,
. . . . . . . . . .

Acesta este un fragment din Hotărârea nr. 39/2017 pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a produsului tomate în spații protejate", beneficiarilor, condițiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, valorii anuale totale a acestuia, precum și a modalităților de verificare și control. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...