Președintele României

Decretul nr. 5/2005 privind conferirea unor decorații

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 03 februarie 2005

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, precum și ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A și B, ale art. 8 lit. A și ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, cu modificările ulterioare,

la propunerea directorului Serviciului de Informații Externe,

cu ocazia Zilei Serviciului de Informații Externe, pentru îndeplinirea cu succes a atribuțiilor profesionale deosebite și a misiunilor speciale, determinate de obiectivele Serviciului de Informații Externe, în contextul integrării europene și al armonizării operaționale cu structurile euroatlantice,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Art. 1. -

Se conferă Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 1.

Art. 2. -

Se conferă Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 2.

Art. 3. -

Se conferă Ordinul național Pentru Merit în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 3.

Art. 4. -

Se conferă Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 4.

Art. 5. -

Se conferă Ordinul Virtutea Militară în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 5.

Art. 6. -

Se conferă Medalia națională Serviciul Credincios clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 6.

Art. 7. -

Anexele nr. 1-6 fac parte integrantă din prezentul decret și se comunică instituțiilor interesate.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
TRAIAN BĂSESCU

În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

București, 31 ianuarie 2005.

Nr. 5.

;
se încarcă...