Art 30 Contribuțiile pentru campania electorală | Lege 334/2006

Acesta este un fragment din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Finanțarea în timpul campaniilor electorale - Contribuțiile pentru campania electorală -
Art. 30. -
Modificări (1)

(1) La nivel central, suplimentar față de contribuțiile pentru campania electorală prevăzute la art. 28, partidul politic poate depune sume reprezentând contribuții pentru campania electorală proprie într-un cont deschis la nivel central, prin mandatarul financiar coordonator. Derogări (1)

(2) Limitele maxime ale contribuțiilor pentru campania electorală care pot fi depuse de către partidul politic în contul prevăzut la alin. (1) sunt următoarele: Reviste (1)

a) 10 salarii de bază minime brute pe țară pentru fiecare candidat la funcția de deputat sau de senator;

b) 50 de salarii de bază minime brute pe țară pentru fiecare listă de candidați la consiliul județean și Consiliul General al Municipiului București.

(3) Contribuțiile pentru campania electorală care pot fi depuse de către partidul politic pot proveni numai din transferuri ale fondurilor provenite din afara campaniei electorale.

(4) Partidul politic, prin mandatarul financiar coordonator, poate transfera sume de bani din contul deschis la nivel central în conturile deschise la nivel județean, al municipiului București sau la nivelul sectoarelor acestuia, cu respectarea limitelor prevăzute la art. 28 și în prezentul articol.

(5) Prevederile art. 28 se aplică în mod corespunzător contribuțiilor pentru campania electorală care pot fi depuse de către partidul politic. Modificări (1)

(6) Prin derogare de la prevederile alin. (1), în cazul campaniei electorale pentru Camera Deputaților și Senat, pot fi depuse și sume de bani de către candidații la funcția de deputat și de senator în circumscripția electorală a românilor cu domiciliul sau reședința în străinătate.

Acesta este un fragment din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 334/2006:
Art 20 Finanțarea publică
Art 21 Finanțarea publică
Art 22 Finanțarea publică
Art 23 Finanțarea publică
Art 24 Finanțarea publică
Art 25 Finanțarea publică
Art 26 Finanțarea publică
Art 27 Finanțarea publică
Art 28 Contribuțiile pentru campania electorală
Art 29 Contribuțiile pentru campania electorală
Art 30 Contribuțiile pentru campania electorală
Art 31 Contribuțiile pentru campania electorală
Art 32 Contribuțiile pentru campania electorală
Art 33 Contribuțiile pentru campania electorală
Art 34 Mandatarul financiar
Art 35 Mandatarul financiar
Art 36 Mandatarul financiar
Art 37 Limitele maxime ale cheltuielilor
Art 38 Limitele maxime ale cheltuielilor
Art 39 Limitele maxime ale cheltuielilor
Art 40 Limitele maxime ale cheltuielilor
Reviste:
Ghid pentru înființarea unui partid și participarea în alegeri conform legilor electorale modificate în 2015
;
se încarcă...