Art 16 Administrarea fondului forestier național | Codul Silvic

Acesta este un fragment din Codul Silvic din 2008. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Administrarea fondului forestier național -
Art. 16. -
Modificări (1)

(1) Administrarea, precum și serviciile silvice, după caz, se asigură cu respectarea principiului teritorialității.

(2) Ocolul silvic se constituie, funcționează și asigură administrarea și/sau serviciile silvice pentru suprafețe de fond forestier aflate în limitele teritoriale ale județului în care acestea au sediul social și în județele limitrofe acestuia, cu respectarea principiului teritorialității. Derogări (2)

(3) Face excepție de la prevederile alin. (2) proprietarul unic care are în proprietate fond forestier și în alte județe decât județul în care ocolul silvic își are sediul social și în județele limitrofe acestuia, care poate constitui un ocol silvic de regim, cu respectarea prevederilor prezentei legi.

(4) Ocolul silvic care administrează și/sau asigură serviciile silvice în proximitatea unei suprafețe de fond forestier proprietate publică sau privată a unei unități administrativ- teritoriale sau proprietate privată a persoanelor fizice și juridice este obligat să asigure, pe bază de contract, administrarea/serviciile silvice, la solicitarea scrisă a proprietarului. Modificări (1)

(5) În situația fondului forestier pentru care nu există administrare sau pentru care nu sunt asigurate serviciile silvice, la preluarea acestora pentru administrare, respectiv pentru asigurarea serviciilor silvice, se realizează control de fond de către ocolul silvic care urmează să încheie contract de administrare sau servicii silvice, după caz.

Mergi la:
Art 6 Dispoziții generale
Art 7 Dispoziții generale
Art 8 Dispoziții generale
Art 9 Dispoziții generale
Art 10 Administrarea fondului forestier național
Art 11 Administrarea fondului forestier național
Art 12 Administrarea fondului forestier național
Art 13 Administrarea fondului forestier național
Art 14 Administrarea fondului forestier național
Art 15 Administrarea fondului forestier național
Art 16 Administrarea fondului forestier național
Art 17 Administrarea fondului forestier național
Art 18 Administrarea fondului forestier național
Art 19 Amenajarea pădurilor
Art 20 Amenajarea pădurilor
Art 21 Amenajarea pădurilor
Art 22 Amenajarea pădurilor
Art 23 Amenajarea pădurilor
Art 24 Amenajarea pădurilor
Art 25 Amenajarea pădurilor
Art 26 Conservarea biodiversității

Acesta este un fragment din Codul Silvic din 2008. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...