REVISTE DE DREPT

Acest modul de lucru vă permite sa accesaţi publicaţii de drept în format electronic care îşi propun prin structura şi conţinutul lor să vă ofere articole şi analize consistente pentru a vă ajuta în procesul decizional, indiferent dacă sunteţi practicieni ai dreptului cu experienţă, sau la început de carieră.
Revistele pe care le vom pune la dispoziţia dumneavoastră, sunt atât publicaţii istorice - recunoscute, premiate şi apreciate de cititori, cât şi publicaţii aflate la început de drum.
Articolele de revistă sunt relaţionate la nivel de paragraf cu actele normative de referinţă.


Revista „Pandectele Săptămânale” – editura Rosetti
Revista Pandectele Săptămânale şi-a reluat apariţia în ianuarie 2011 (dupa intreruperea in 1947), în format tipărit şi online cu apariţie săptămânală.
Pandectele Săptămânale aduce cititorului informaţie rapidă, diversă şi conţinut original:
- doctrina natională, analizează teme de actualitate şi chestiuni controversate rezultate din aplicarea legislaţiei aflată într-o tranziţie prelungită.
- doctrina comunitară, conţine o selecţie de articole din publicaţiile „Journal de droit européen” şi „Revue européenne de droit de la consommation”.


„Revista de drept social” – editura Rosetti
Revista are o apariţie trimestriala în format tipărit şi online, în următoarea structura:
1) Doctrină
2) Jurisprudenţă
3) Drept european al muncii
4) Drept internaţional al muncii
Revista este dedicată în întregime dreptului muncii şi dreptului securităţii sociale, dar sunt binevenite şi articole, studii, comentarii, cazuri practice din zona sociologiei muncii, psihologiei muncii sau relaţiilor industriale şi din zona resurselor umane.


Revista „Săptămânalul de drept” – editura Indaco
Revista are o apariţie săptămânală în format online. În revista noastră publică specialişti din toate domeniile de drept. Săptămânalul de drept se diferenţiază de alte publicaţii de profil prin actualitatea subiectelor tratate. Revista va conţine articole relevante pe domenii importante de drept: dreptul muncii, drept penal, drept civil şi drept fiscal.


se încarcă...