Back

Tribunalul Funcţiei Publice

Instrucţiuni pentru grefierul Tribunalului Funcţiei Publice a Uniunii Europene Număr celex: 32014Q0714(01)

În vigoare de la 14.07.2014

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

Cumpără forma completă în varianta PDF sau Kindle

TRIBUNALUL FUNCŢIEI PUBLICE A UNIUNII EUROPENE,
LA PROPUNEREA PREŞEDINTELUI TRIBUNALULUI,

având în vedere Regulamentul de procedură adoptat la 21 mai 2014

şi, în special, articolul 132 din acesta,

stabileşte următoarele

INSTRUCŢIUNI PENTRU GREFIER

Articolul 1 Definirea unor termeni

Denumirile adoptate la articolul 1 din Regulamentul de procedură se aplică în mod corespunzător în prezentele instrucţiuni.

Articolul 2 Atribuţiile şi înlocuirea grefierului

Atribuţiile grefierului sunt cele prevăzute la articolul 20 din Regulamentul de procedură. Înlocuirea sa se efectuează în conformitate cu articolele 18 şi 19 din acesta.

Articolul 3 Programul de lucru cu publicul al grefei

(1) Birourile grefei sunt deschise în toate zilele lucrătoare. Sunt considerate zile lucrătoare toate zilele, cu excepţia sâmbetelor, a duminicilor, precum şi a zilelor de sărbătoare legală cuprinse în lista prevăzută la articolul 25 alineatul (2) din Regulamentul de procedură.

(2) În cazul în care o zi considerată lucrătoare, conform alineatului de mai sus, este zi de sărbătoare pentru funcţionarii şi agenţii instituţiei, grefa funcţionează în cadrul programului de lucru cu publicul prin intermediul unui serviciu de permanenţă.

(3) Programul de lucru cu publicul este de la 9.00 până la 12.00 şi de la 14.30 până la 16.30. Pe durata vacanţelor judecătoreşti prevăzute la articolul 25 alineatul (2) din Regulamentul de procedură, birourile grefei sunt închise pentru public în fiecare vineri după-amiaza.

(4) Birourile grefei sunt accesibile doar reprezentanţilor părţilor sau persoanelor corespunzător împuternicite de acestea, precum şi persoanelor care formulează o cerere de asistenţă judiciară.

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

se încarcă...