Back

Comisia Economică pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite - CEE-ONU

Regulamentul nr. 110/2008 - Dispoziţii uniforme privind omologarea: I. Componentelor specifice pentru autovehiculele care utilizează gaz natural comprimat (GNC) în sistemul de propulsie II. Vehiculelor în ceea ce priveşte instalarea componentelor specifice unui tip omologat pentru utilizarea gazului natural comprimat (GNC) în sistemul de propulsie Număr celex: 42008X0314(02)

În vigoare de la 14.03.2008

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

Cumpără forma completă în varianta PDF sau Kindle

Addendum 109: Regulamentul nr. 110

Doar textele originale CEE-ONU au efect juridic în temeiul dreptului
public internaţional. Situaţia şi data intrării în vigoare a prezentului
regulament se verifică în ultima versiune a documentului CEE-ONU
TRANS/WP.29/343, disponibil la următoarea adresă:
http://www.unece.org/trans/main/wp29/wp29wgs/wp29gen/wp29fdocstts.html.

Care include tot textul valabil până la:

Suplimentul 6 la versiunea originală a Regulamentului - Data intrării în vigoare: 18 iunie 2007

1. DOMENIU DE APLICARE

Prezentul regulament se aplică în cazul:

1.1. Partea I.: Componentelor specifice pentru vehiculele din categoria M şi N(1) care utilizează gaz natural comprimat (GNC) în sistemul de propulsie;

1.2. Partea II.: Vehiculelor din categoria M şi N(1) cu privire la instalarea componentelor specifice, pentru utilizarea gazului natural comprimat (GNC) pentru propulsie, a unui tip omologat.

___________

(1) În conformitate cu anexa 7 la Rezoluţia consolidată privind construcţia vehiculelor (R.E.3), (documentul TRANS/WP.29/78/Rev.1/Modif.2 astfel cum a fost modificată prin Modif.4).

2. DEFINIŢIA ŞI CLASIFICAREA COMPONENTELOR

Componentele GNC destinate utilizării la vehicule se clasifică conform funcţiei şi presiunii de lucru, în conformitate cu figura 1-1.

Clasa 0 - Piesele de înaltă presiune, inclusiv tuburile şi garniturile care conţin GNC cu o presiune mai mare de 3 MPa şi până la 26 MPa.

Clasa 1 - Piesele cu presiune medie, inclusiv tuburile şi garniturile care conţin GNC cu o presiune mai mare de 450 kPa şi până la 3 000 kPa (3 MPa).

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

se încarcă...