Back

Consiliul Uniunii Europene

Decizia nr. 765/2007 privind aderarea Bulgariei şi a României la Convenţia cu privire la decăderea din dreptul de a conduce autovehicule, încheiată în temeiul articolului K.3 din Tratatul privind Uniunea Europeană Număr celex: 32007D0765

În vigoare de la 24.11.2007

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

Cumpără forma completă în varianta PDF sau Kindle

CONSILIUL UNIUNII EUROPENE,

având în vedere Tratatul privind Uniunea Europeană,

având în vedere Tratatul de aderare din 2005,

având în vedere Actul de aderare din 2005, în special articolul 3 alineatul (4),

având în vedere recomandarea Comisiei,

având în vedere avizul Parlamentului European(1),

întrucât:

(1) Convenţia cu privire la decăderea din dreptul de a conduce autovehicule, încheiată în temeiul articolului K.3 din Tratatul privind Uniunea Europeană (denumită în continuare "Convenţia cu privire la decăderea din dreptul de a conduce autovehicule"), a fost încheiată la Luxemburg la 17 iunie 1998. Aceasta nu a intrat încă în vigoare.

(2) Articolul 3 alineatul (3) din Actul de aderare prevede că Bulgaria şi România aderă la convenţiile şi protocoalele enumerate în anexa I la Actul de aderare, care include, printre altele, Convenţia cu privire la decăderea din dreptul de a conduce autovehicule. Acestea urmează să intre în vigoare pentru Bulgaria şi România la o dată stabilită de Consiliu.

(3) În conformitate cu articolul 3 alineatul (4) din Actul de aderare, Consiliul urmează să efectueze toate modificările necesare ca urmare a aderării la aceste convenţii şi protocoale,

DECIDE:

(1) Avizul din 10.7.2007 (nepublicat încă în Jurnalul Oficial).

Articolul 1

Convenţia cu privire la decăderea din dreptul de a conduce autovehicule intră în vigoare pentru Bulgaria şi România la data la care aceasta intră în vigoare pentru statele membre care au semnat iniţial convenţia.

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

se încarcă...