Back

Consiliul Uniunii Europene

Decizia nr. 313/2006 privind încheierea unui acord de cooperare şi asistenţă între Curtea Penală Internaţională şi Uniunea Europeană Număr celex: 32006D0313

În vigoare de la 28.04.2006

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

Cumpără forma completă în varianta PDF sau Kindle

DECIZIA CONSILIULUI
din 10 aprilie 2006
privind încheierea unui acord de cooperare şi asistenţă între Curtea
Penală Internaţională şi Uniunea Europeană (2006/313/PESC)

CONSILIUL UNIUNII EUROPENE,

având în vedere Tratatul privind Uniunea Europeană, în special articolul 24,

având în vedere recomandarea Preşedinţiei,

întrucât:

(1) În cadrul şedinţei sale din 25 aprilie 2005, Consiliul a hotărât să autorizeze Preşedinţia, asistată de Secretarul General/Înaltul Reprezentant (SG/ÎR) şi, în cazul în care este necesar, de către Comisie, să iniţieze, în conformitate cu articolul 24 din Tratat, negocieri destinate încheierii unui acord de cooperare şi asistenţă cu Curtea Penală Internaţională.

(2) Ca urmare a acestei autorizări, Preşedinţia a negociat acordul.

(3) Acordul ar trebui să fie aprobat în numele Uniunii Europene,

DECIDE:

Articolul 1

Acordul de cooperare şi asistenţă dintre Curtea Penală Internaţională şi Uniunea Europeană se aprobă în numele Uniunii Europene.

Textul acordului se anexează la prezenta decizie.

Articolul 2

Preşedintele Consiliului este autorizat să numească persoana împuternicită (persoanele împuternicite) să semneze acordul prin care Uniunea Europeană îşi asumă obligaţii.

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral cumpăraţi documentul sau alegeţi un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

se încarcă...