Comisia Europeană

Decizia nr. 11/2017 de aprobare, în numele Uniunii Europene, a modificării Protocolului între Uniunea Europeană și Regatul Maroc de stabilire a posibilităților de pescuit și a contribuției financiare prevăzute de Acordul de parteneriat în domeniul pescuitului între Comunitatea Europeană și Regatul Maroc
Număr celex: 32017D0011

În vigoare de la 06.01.2017

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă

COMISIA EUROPEANÃ,

având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene,

având în vedere Decizia 2013/785/UE a Consiliului din 16 decembrie 2013 privind încheierea în numele Uniunii Europene a protocolului între Uniunea Europeană și Regatul Maroc de stabilire a posibilităților de pescuit și a contribuției financiare prevăzute de acordul de parteneriat în domeniul pescuitului între Uniunea Europeană și Regatul Maroc, în special articolul 3,

întrucât:

(1) Articolul 10 din Acordul de parteneriat în domeniul pescuitului între Comunitatea Europeană și Regatul Maroc, denumit în continuare "acordul", aprobat prin Regulamentul (CE) nr. 764/2006 al Consiliului, instituie un comitet mixt responsabil cu monitorizarea aplicării acordului și, în special, cu supravegherea punerii sale în aplicare, a interpretării și funcționării acestuia în bune condiții. Capitolul X al anexei la Protocolul între Uniunea Europeană și Regatul Maroc de stabilire a posibilităților de pescuit și a contribuției financiare prevăzute în Acordul de parteneriat în domeniul pescuitului între Uniunea Europeană și Regatul Maroc, denumit în continuare "protocolul", aprobat prin Decizia 2013/785/UE, descrie modalitățile referitoare la debarcarea în porturile marocane a unei părți a capturilor efectuate în cadrul protocolului respectiv.

(2) Comitetul mixt s-a reunit la Rabat în perioada 18-20 octombrie 2016 pentru a adopta modificarea anumitor modalități de punere în aplicare a protocolului în ceea ce privește debarcarea, ținând cont de dificultățile recurente legate de respectarea acestei obligații.

..........


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...